Anmeldelser

Les hva folk har å fortelle om opplevelsen de fikk ute hos oss på Alvøen!

Mary Blix

Tusen takk for fantastisk opplegg, og særlig vil jeg takke for gjestfriheten da vi etter vi var ferdig fikk lov å benytte lokalet pga dårlig vær, og din tålmodighet ift antall påmeldte, endring av dag osv.

Kjersti Soldal

Skjønne, gode Silja! Smiler endå når eg tenkjer på malestunda me hadde i mitt utdrikningslag hjå deg på Alvøen:) Det er noko magisk ved heile staden der ute og du som kursleiar er berre fabelaktig!

Ingelin Rød

Takk, Silja for et veldig profesjonelt og vellykket gjennomføring av malekurset vi hadde hos deg 4. mai! Alle jentene koste seg og bruden var kjempe fornøyd! Bruden er nå giftet bort og bildet overlevert. Kan anbefale kurset på det varmeste til andre!

Nathalie Martinsen

Silja, vi hadde en fantastisk stund hos deg i utdrikningslaget. Mye latter og fnising da vi skulle tegne en EKTE aktmodell. Med deg som kursleder, med ditt sprudlende og fine vesen, satte prikken over i`en. Dette kan VIRKELIG anbefales til andre “utdrikningslag-komiteer”.

Kine via Facebook

Vi var på utdrikningslag her for en venninne. Dette var GØY!!! Veldig fornøyd med hele opplegget!! Dette anbefales på det sterkeste!!

Kos og klem fra Camilla(bruden), Lene, Aina, Silje, Mari, Lene, Marte, Monica og Kine

Camilla via Facebook

Tusen takk for et herlig besøk hos dere i utdrikningslaget mitt på Lørdag! Dette kan virkelig anbefales på det sterkeste. Silja skapte knallgod stemning, og ga meg en utrolig fin og morsom start på dagen min. Dette ble kveldens samtaleemne!

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter