Aktiviteter i Bergen

Våre aktiviteter foregår i nydelige omgivelser i Alvøen like utenfor Bergen.

Utdrikningslag – Akt tegning

Passer perfekt for utdrikningslag, jentekveld, vorspiel og andre eventer.

Tenk deg noe velsmakende i glasset, en spøk dere sent vil glemme (kan sløyfes). Lett finger mat eller snacks og etterfulgt med tegnesaker i fanget.

Aktmodellen ligger klar og venter på dere. Denne aktmodellen kan dere prate, flire og le med underveis i tegneprosessen. Det blir soleklart en kåring av tegning etterpå, ikke nødvendigvis den beste. Dette utgjør en humørfylt og herlig stemning. Og dette foregår i nydelige omgivelser litt utenfor Bergen sentrum.

Firmakunst

Trenger du eller dere kunst til deres bedrift?

Ta gjerne en titt i kunstbutikken for og se om noe vil falle i deres smak. Jeg kommer gjerne på bedriftsbesøk om ønskelig. Er dere usikker på om bilde vil passe inn kan dere alltids prøve bilde over en tre dagers periode.

Event

Jeg skreddersyr en maleaktivitet/ mini malekurs som vil passe perfekt for deres gruppe. Dette kan være og male et felles bilder der alle deltar og signerer til slutt. Maks 17 deltakere.Denne aktiviteten er populær da alle skaper noe sammen. Bilde kan passe perfekt til lunsj rommet, om dere da ikke trekker en verdig vinner.

Aktiviteten kan også være et minikurs der alle får utlevert hver sitt lerret, og hvor alle får i oppgave og male noe som er forhåndsbestemt. Det vil bli gitt god veiledning underveis. Maks 8 deltagere. Dere trenger ingen forkunnskaper for å lære å male i godt lag på malekurs for grupper.

Booking

Ønsker du å melde deg på et av våre malekurs kan du få oversikt over når vi holder kursene våre i kalenderen til høyre.

Benytt skjemaet under for påmelding.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter