Utdrikningslag Bergen

 


Utdrikningslag i Bergen med akt tegning

Ta med dere bruden/ brudgommen til vakre idylliske Alvøen.
Omgivelsene i Alvøen er helt perfekte for en kommende brud/ brudgom. U

Naken aktmodell

akt modell

Herlig stemning

Close-up of explosion of champagne bottle cork

Pefekte omgivelser

2

Ta med snacks etc

snacks

 
Silja, vi hadde en fantastisk stund hos deg i utdrikningslaget. Mye latter og fnising da vi skulle tegne en EKTE aktmodell. Med deg som kursleder, med ditt sprudlende og fine vesen, satte prikken over i`en 🙂 Dette kan VIRKELIG anbefales til andre “utdrikningslag-komiteer” 🙂
Takk, Silja for et veldig profesjonelt og vellykket gjennomføring av malekurset vi hadde hos deg 4. mai! Alle jentene koste seg og bruden var kjempe fornøyd! Bruden er nå giftet bort og bildet overlevert 🙂 Kan anbefale kurset på det varmeste til andre!

En helt spesiell opplevelse

Vi hjelper deg som forlover med en helt spesiell opplevelse for deres utdrikningslag.

Dere maler i fellesskap sammen med den kommende brud. Mange har vært på jakt etter gode utdrikningslag i Bergen, og tatt turen innom Alvøen Kunst, for så å komme tilbake i ettertid og fortelle om den gode opplevelsen.

Se tilbakemeldinger fra tidligere deltakere fra våre forskjellige “Utdrikningslag Bergen”- pakker like under denne siden. Dere velger selv om dere vil arrangere utdrikningslaget med eller uten aktmodell.

Skjønne, gode Silja! Smiler endå når eg tenkjer på malestunda me hadde i mitt utdrikningslag hjå deg på Alvøen:) Det er noko magisk ved heile staden der ute og du som kursleiar er berre fabelaktig!
Tusen takk for fantastisk opplegg, og særlig vil jeg takke for gjestfriheten da vi etter vi var ferdig fikk lov å benytte lokalet pga dårlig vær, og din tålmodighet ift antall påmeldte, endring av dag osv.

 

Utdrikningslag Bergen: Aktmodell

Mang en brud har blitt lurt inn til en av  Alvøen Kunst sine “Utdrikningslag Bergen”- pakker og tenkt at “dette er vel helt ufarlig”; pensler, lerret, staffeli og maling?

De blir nok lurt av Alvøen Kunst, ingen vet hvem akt modellen er. Vi maler et morsomt bilde til den kommende brud! Alle deltagerne maler på et stort lerret som bruden /brudgommen får med seg som en gave. Alle deltagerne signerer bildet mot sutten av tiden.  Dette blir et fint minne å ta med seg videre i livet.

aktmodell1

Kreativitet og inspirasjon på deres utdrikningslag

Tilbakemeldinger fra mange utdrikningslag i Bergen er at de velger oss nettopp på grunn av kreativitet og masse inspirasjon.

Våre utdrikningslag er superunderholdende, supermorsomme og dere får et godt minne fra dagen for resten av livet!

Ta med forfriskninger

Dere kan ta med forfriskninger som dere nyter underveis. 

Det blir også tid for å ta bilder, sosialt og prat underveis. Mange utdrikningslag velger å lage en liten bufe med snitter, kanapeer, kaker ol. eller bare noe helt enkelt som ships og snacks. Dette er helt opp til dere selv å velge. Vi lover en god opplevelse. Alle får utlevert beskyttelsesdrakt og pensler.


Ta kontakt i dag


Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål rundt våre “Utdrikningslag Bergen”- pakker. Vi ser frem til å høre fra deg !

Til toppen | Neste side

 Posted by at 3:31 pm

  9 Responses to “Utdrikningslag Bergen”

 1. … [Trackback]

  […] Read More on|Read More|Find More Informations here|There you can find 59519 additional Informations|Infos on that Topic: alvoenkunst.no/utdrikningslag-bergen/ […]

 2. Anbefales på det sterkeste. utrolig herlig dame (Silja) og utrolig morsom ramme rundt utdrikningslaget. Kjempekjekt! Hit kommer vi neste gang noen i vennegjengen skal gifte seg 🙂

 3. Tusen takk for fantastisk opplegg, og særlig vil jeg takke for gjestfriheten da vi etter vi var ferdig fikk lov å benytte lokalet pga dårlig vær, og din tålmodighet ift antall påmeldte, endring av dag osv.

 4. Dette var eit supert opplegg.
  Tusen takk Silja, me storkosa oss alle saman.
  Og at maleriet me laga skulle verte så fint, det hadde vel neppe nokon av oss turt å håpe på 😉
  Som bestilt var det knallvær i helga, og etter me var ferdige å male satte me oss ved lysthuset eit par timar. I fantastiske omgivelsar var det deilig å slappe av og nyte medbrakt drikke og mat !
  Dette kan eg på det varmaste anbefale!

 5. Tusen takk for en superkoselig malestund ute i atelieet ditt i Alvøen. Veldig kjekt at alle som var med på utdrikingslaget fikk slippe til, og sammen lage et supert maleri, under god veiledning fra deg. Alle sammen koste seg masse og og satte stor pris på den gode atmosfæren. Dette gjør vi gjerne igjen!!!

 6. Må henge meg på alle de ovenstående kommentarene. Vi hadde en morsom stund i kreative omgivelser, hvor alle fikk delta….kan absolutt anbefale dette til andre som skal arrangere utdrikningslag 🙂 .

 7. Silja, vi hadde en fantastisk stund hos deg i utdrikningslaget til vår kjære venninne sist lørdag! Først mye latter og fnising da vi skulle tegne en EKTE aktmodell som lå klar i positur da vi kom, og deretter masse gøy med maling og pensel som ble til et fantastisk koselig bilde til bruden 🙂 For et minne for henne og ha! Omgivelsene og været var også på topp, men med deg som kursleder, med ditt sprudlende og fine vesen, satte prikken over i`en 🙂 Takk for en fantastisk stund, dette kan VIRKELIG anbefales til andre “utdrikningslag-komiteer” 🙂 🙂 🙂

 8. Takk, Silja for et veldig profesjonelt og vellykket gjennomføring av malekurset vi hadde hos deg 4. mai! Alle jentene koste seg og bruden var kjempe fornøyd!
  Bruden er nå giftet bort og bildet overlevert 🙂
  Kan anbefale kurset på det varmeste til andre!

 9. Skjønne, gode Silja! Smiler endå når eg tenkjer på malestunda me hadde i mitt utdrikningslag hjå deg på Alvøen:) Det er noko magisk ved heile staden der ute og du som kursleiar er berre fabelaktig! Min betre halvdel digga bilete og det er kome på veggen heima, som eit flott minne frå ein fantastisk dag! Dette er noko som alle burde prøva:)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>