Malekurs for grupper

Hos Alvøen kunst kan du lære å male samtidig som du har det sosialt og morsomt sammen med venninegjengen eller klubben.

Vi arrangerer malekurs i Bergen for både nybegynnere og viderekomne (se oversikt i margen til høyre).

Dere trenger ingen forkunnskaper som tegning, sang eller male kunnskaper for å lære å male hos oss. Dere trenger kun et ønske om å ha det morsomt og å lære å male.

Fordelene med dette kurset er at dere kjenner hverandre, dere er i trygge omgivelser sammen med bekjente/ venner og kollegaer. Dette er en måte å lære å male på som er både sosial, underholdene og morsomt.

Lær å male i grupper

Lær å male i grupper

 

Skreddersydd malekurs tilpasset ditt nivå

Dere vil lære
– Hvordan komme i gang med å male på et lerret
– Ulike teknikker og verktøy
– Bunn og motiv
– Litt om farger
– Lære å male med et kurs som tilpasses deres nivå

Etter kurset
Dere vil lære å male og ha et fint minne som dere vil sette på livskontoen over gode opplevelser/ gode stunder sammen med venner/ kollegaer.

Dere vil vite hvordan dere går i gang med å male et bilde og også oppnå et godt sluttresultat.

Deltagere
Minimum 4 og maks 8, dette er for malekursene i Bergen. Er dere flere deltagere anbefaler jeg dere å gå for “utdrikningslags- pakken”.

Her kan dere være opp til 16 stk. Se på denne pakken i topp menyen.

Priser
8. deltagere = 6400.- (800.-pr.person)
6. deltagere = 5400.- (900.-pr.person)
4. deltagere = 4200,- (1050.-pr.person)


Ta kontakt i dag

Til toppen | Neste side

 Posted by at 8:21 pm

  3 Responses to “Lære å male: Kurs for grupper/ venninner”

 1. … [Trackback]

  […] Read More on|Read More|Find More Infos here|There you will find 35372 more Infos|Informations to that Topic: alvoenkunst.no/malekurs/malekurs-i-bergen-jeg-kan-ikke-male-kurs/laer-a-male/ […]

 2. Hei Silja !

  Fredag 5 juli var mine kolleger og jeg på besøk hos deg i ditt vakre kunstgalleri i Alvøen. Vi startet vår Teambuilding her og kunne ikke fått en bedre start på en fantastisk ettermiddag. Vi følte oss velkommen fra første stund og alt var tilrettelagt for oss på alle mulige måter. Du er en fantastisk flink kunstner og coach og veiledet oss med dyktighet og godt humør. Bakgrunnsmusikken og all god energi, gjorde kreativiteten maksimal.
  Tiden gikk ifra oss, der vi “glemte tid og rom” i vår iver ,som den ofte gjør når en har det gøy.

  Vil gjerne komme tilbake til deg ved annen anledning !
  Så var det også fint å kunne la ferdig “produkt” stå til tørk og at vi fikk hente det ved anledning.
  Maleriet vårt skal få henge på kontoret :-).

  Takk for oss Silja ,og for en flott ettermiddag i Alvøen Kunst !

 3. Laurdag 8/6 var dei tilsette, inkludert kona mi, i ein barnehagen i Fyllingsdalen ute på ein blåtur. Den starta med ein liten samling i barnehagen før dei tok vegen vidare ut til Alvøen Kunst og Silja Skag sitt kurslokale. Eg er ein av dei som ikkje kjende til denne plassen før eg fekk vera med å «dokumentera» dagen.

  Her skulle alle dei tilsette ta del i eitt og same bilete, og som skulle erstatta det som i dag heng på pauserommet deira. Måten Silja la opp til å få fram dette biletet var veldig grei, alle hadde definerte oppgåver, og vart undervist i teknikkar for korleis dei skulle få fram dei rette linjene, eller nyansar av kvitt i rosa eller blått osv. Det virka som alle kosa seg og vart nøgd med resultatet.

  Eg vil anbefala Alvøen Kunst dersom de er ein gjeng som skal gjera noko sosialt i lag, og samtidig få litt opplæring innan maling.

  Takk for ein fin dag Silja!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>