Om Meg

 

Silja

Jeg er er Silja Skag f. 69.  Jeg har eget atelier og galleri i naturskjønne Alvøen. Jeg blir fort inspirert av farger og de blir flittig brukt i mine bilder! Det er fargene som er i sentrum, og jeg bruker ofte kraftfulle og livsglade farger når jeg maler.

Jeg nyter å utvikle meg og prøver gjerne nye teknikker når jeg maler. Min måte og arbeide på og hvilke teknikker jeg bruker er veldig forskjellig alt ettersom hvilket utrykk og motiv jeg ønsker i bildet.

Jeg bruker hovedsakelig akrylmaling og bruker gjerne teknikker som vann, kort og svamping. Min inspirasjon kommer ofte innenifra, hva som rører seg i meg her og nå med følelser og stemninger, dette kommer til utrykk gjennom farger, symboler og motiver.

Jeg mister ofte fornemmelsen av tid og sted når jeg er i gang med lerretet og alle mine farger. Den gang jeg var en liten jente kom en eldre mann som den gang arbeidet i BT som grafisk tegner og sa…”du blir en kunstner en dag”, og her er jeg i dag.

I tillegg til salg av bilder og utstillinger tilbyr jeg kurset ”Jeg kan ikke male kurs” for enkelt personer og grupper som har lyst og komme i kontakt med sin kreative side. Og for dem som har en indre kritiker som sier ”Jeg kan ikke male” Så sier jeg..

Alle kan male, det skal bare hentes frem. Jeg tar i bruk mine tidligere erfaringer som Coach/ veileder når jeg holder mine kurs.

På disse kursene er LEK overskriften og vi leker oss frem som første klassinger, dette fordi opplevelsen og mestrings følelsen skal være tilstede. Dette skal være moro, sosialt og gøy.

Deltagere trenger ingen forkunnskaper og alle kan delta.

 Posted by at 2:22 pm

  One Response to “Om Meg”

  1. Fint helgekurs og kveldskurs hos deg! Lærte en del gode teknikker vedr. penselføring, malingstyper, lure teknikker v/ bruk av spesielle tuber mm. Ønsker å komme videre med egne uttrykk i malerprosessen og ser fram til Sommerakademiets kurs i Kalvåg i sommer med kunstner fra Scotland..Den som intet våger intet vinner..:-) takk for din inspirasjon og veiledning Silja! God sommer!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>