Barnebursdag

 

Vi arrangerer kreativ bursdag for jenter og gutter i alderen 9- 15 år. På våre bursdager står kreativitet, humor, læring og godt samhold i sentrum. Bursdagen ledes av Silja, som driver Alvøen Kunst og er en erfaren kunstner.

Bursdagspakken inneholder:

Felles bursdagsbilde
Felles bursdagsbildeBarna maler et morsomt og kreativt bursdagsbilde.
Minne for livet
BarnebursdagBildet signeres av alle, noe som skaper et minne for livet.
Tegning
tegning barnebursdagVi får i gang kreativiteten med en morsom tegnestund. 
Servering
Barnebursdag serveringServering av pølser og brus er inkludert i prisen. 

Kontakt

Foreldre er hjertelig velkommen til å ta med kaker, godteposer eller annet de måtte ønske.

Synes du dette høres morsomt ut, så ta kontakt med Silja på telefon 993 85 888 for en hyggelig prat eller via knappen under. Jeg ser frem til å høre fra deg.

 

 

Ta kontakt i dag

Barnebursdag hos Alvøen kunst

Detaljer

Vi holder til i vakre omgivelser i Alvøen like utenfor Bergen.

Selskapet varer vanligvis i rundt 2 timer. Pris er kr 2400,-. Dette inkluderer alt, det vil si alt utstyr, mat og drikke, og maleri med hjem.

Vi kan selvfølgelig bestille f.eks pizza om ønskelig (obs. tillegg i pris). Ta kontakt for en hyggelig prat dersom du har spørsmål.

Program


1. Bespisning

Vi starter med mat og drikke der vi introduserer oss og blir kjent med hverandre. Da går vi også igjennom litt om hva dagen går utpå.


2. Tegning

Etter at alle har spist, begynner den kreative delen av dagen. Vi begynner da med tegning for å få opp kreativiteten hos alle barna.


3. Felles bilde

Når tegningene er klare og kreativiteten flommer, er vi klare for å male et felles bilde!

Her maler to og to sammen med veiledning fra kursholder. Lærerikt og morsomt på en gang! Når bildet er ferdig signerer alle bildet, og bursdeagsbarnet får dette med seg hjem. Et flott minne for livet!

 Posted by at 7:37 pm

  4 Responses to “Barnebursdag”

  1. Hei er det slik at det er 2.400 kroner for 10 eller 14 barn? Og så har jeg hørt noen rykter om sanginnspilling (dette via mann og fått høre det via en som på utdrikningslag….) Stemmer dette? og evetuelt Pris for pakkeløsning for 10 eller 14 barn????

  2. Hei. Hvor mange gjester er inkludert i prisen for barnebursdag? Mvh Siri Vinnes

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>